Selecteer een pagina

Praktische Informatie

global recycled standard

gecertificeerd relatiegeschenk

In de heuvels net buiten Florence worden oude kledingstukken gerecycled en gesponnen tot nieuwe garens. Is dit een technologisch hoogstandje van de afgelopen jaren? Nee deze industrie bestaat al sinds het midden van de 19e eeuw en maakt vandaag voor ons mooie garens. 

Deze garens krijgen een welverdiend plekje in prachtig gebreide relatiegeschenken zoals mutsen, sjaals en handschoentjes.

En ze geven we die oude wollen kleding weer een welverdiend twee leven. De garens zijn GRS gecertificeerd (Global Recycle Standard) en het breien vindt plaats bij een prachtig familiebedrijf in Portugal wat voldoet aan de strengste normering voor productie.

Als klap op de vuurpijl hebben we deze accessoires laten doorrekenen zodat we precies weten wat de voetafdruk is van elk item wat we maken.

minimale afname bestelmomenten

Onze minimale afname met gepersonaliseerd logo is vanaf 500 stuks.

We hebben twee bestelmomenten:

  • bestellen eind juni voor levering tussen eind oktober en eind november
  • bestellen medio september voor levering eerste week december
  • maar we hebben altijd voorraad liggen, dus neem contact met ons op als het gaat om een spoed levering. We denken graag met je mee en kijken hoe we je kunnen helpen. 

logo en verzending

Accessoires kunnen op verschillende manieren voorzien worden van logo’s.

Dat kan via:

  1. labeling (gerecycled polyester of biologisch katoen)
  2. borduren (in onze fabriek in Portugal direct op de accessoires)
  3. badge (een embleem wat op het accessoire wordt gestikt)

Verzenden naar het huisadres van uw werknemers? Gegevens verwerking is veilig, vertrouwelijk en van tijdelijk aard. Niets wordt opgeslagen. Verzending geschiedt met DPD op CO2 neutrale manier. Neem contact op voor de kosten van verpakken en versturen. Versturen van alle accessoires naar 1 adres zit in de prijs.